Onze Projecten

Onze klanten en projecten zijn zeer divers. Wij werken voor uiteenlopende bedrijven in het MKB, winkels, winkelcentra, verenigingen van eigenaren, overheid, makelaars, instellingen, vastgoedbeleggers en particulieren. Een selectie vindt u op deze pagina.

schoonmaak kantoorpand

ZuluDesk B.V.

Voor softwarebedrijf ZuluDesk B.V. verzorgen wij de dagelijkse interieurverzorging, glasbewassing, terreinonderhoud en diverse huismeesterdiensten.

schoonmaak winkelcentrum

Winkelcentrum "De Wingerd"

In winkelcentrum "De Wingerd" te Schoonebeek maken wij dagelijks het publieke deel schoon, zoals de centrale vloer, de inloopmatten en de toiletten.

schoonmaak bouw

Bouwbedrijf AKOR B.V.

Voor bouwbedrijf AKOR B.V. verzorgen wij sinds november 2018 de schoonmaak van de bouwketen bij twee projecten in het centrum van Emmen.

schoonmaak wooncomplex

VvE "Emmer State"

Voor de vereniging van eigenaren "Emmer State" verzorgen wij o.a. de interieurverzorging en de glasbewassing van de algemene ruimtes.

schoonmaak kapsalon

Kapsalon House for Hair

Voor kapsalon House for Hair te Emmen verzorgen wij sinds oktober 2018 de interieurverzorging, de glasbewassing en het vloeronderhoud.

schoonmaak woning

Woningen

Voor de woningen van particulieren, makelaars en woningstichtingen verzorgen wij alle voorkomende schoonmaakdiensten, aan binnen- en buitenzijde.

schoonmaak bedrijfspand

Loonbedrijf B. Scheper B.V.

Voor agrarisch Loonbedrijf B. Scheper B.V. te Westerbork verzorgen wij sinds september 2018 de interieurverzorging en de glasbewassing.

schoonmaak bedrijfsverzamelpand

Webba B.V.

In het bedrijfsverzamelgebouw van internetbedrijf Webba B.V. verzorgen wij dagelijks de schoonmaak van de algemene ruimtes en de toiletten.

gevelreiniging bedrijfspand

BergSmit B.V.

Voor vastgoedbelegger BergSmit B.V. hebben wij diverse klussen uitgevoerd, zoals de geveleiniging en het groenonderhoud van hun bedrijfspanden.

Meer Informatie?

Wilt u weten welke mogelijkheden wij bieden voor uw specifieke situatie? U kunt ons bellen op werkdagen tussen 08:30 en 18:00 uur of e-mailen. Graag maken wij ook een afspraak met u voor een vrijblijvende kennismaking en inventarisatie bij u op locatie.