Huismeesterdiensten

Een veilig en betrouwbaar bedrijfspand

U kunt ons inschakelen voor zaken omtrent het onderhoud, de veiligheid en de beveiliging van uw pand. Ook kunnen wij allerlei technische werkzaamheden uitvoeren, of we melden defecten of storingen door aan de juiste instanties of vaste leveranciers.

Een voordeel voor u is dat u niet steeds hoeft te bepalen welk bedrjf u moet inschakelen. Wij gaan voor u kijken, en kunnen wij het niet zelf oplossen, dan zorgen wij in overleg met u dat het juiste bedrijf wordt ingeschakeld en geven informatie over de werkzaamheden.

Onze werkzaamheden kunnen bestaan uit:
  • Lampen vervangen

  • Toezicht houden op veiligheid

  • Containers wegzetten

  • Kleine reparaties uitvoeren

  • Kleine storingen oplossen

  • Storingen en reparaties doormelden

U bepaalt natuurlijk helemaal zelf welke werkzaamheden u aan ons wilt uitbesteden en welke niet. Wij geven in bovengenoemd overzicht slechts voorbeelden van wat we zoal voor uw bedrijf zouden kunnen betekenen.

Een voorbeeld-project

Element Offices uit Utrecht beheert een bedrijfsverzamelpand op het terrein van het Scheper Ziekenhuis in Emmen. Naast de schoonmaak verzorgen wij onder andere het vervangen van lampen, het uitvoeren van kleine reparaties aan bijvoorbeeld deuren of toiletten, en het analyseren van defecten en storingen zodat de juiste partij wordt ingeschakeld om het probleem te verhelpen.

Tacteam Schoonmaak uit Emmen biedt

Bedrijfsschoonmaak, Terreinonderhoud & Huismeesterdiensten

in de regio Emmen - Assen - Hoogeveen.