Waarom groenonderhoud?

Een fraai aangelegde tuin of groenstrook, of zelfs een park, wilt u graag mooi houden. Het is immers uw visitekaartje. Hiervoor is dan wel regelmatig onderhoud noodzakelijk.

Gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, heg knippen en blad verwijderen. Kortom, we doen alles wat er nodig is om uw bedrijfspand of woning tot zijn recht te laten komen.

Ook voor het onderhoud van uw binnenbeplanting kunt u bij ons terecht. Bovendien zijn wij u in de winter graag van dienst met gladheidsbestrijding en het ruimen van sneeuw.

groenonderhoud emmen

Hoe gaan we te werk?

Wij nemen graag het volledige beheer van uw groen van u over. Vantevoren leggen wij vast aan welke eisen uw groen tijdens elk seizoen, of op vaste momenten, moet voldoen.

Op basis van deze eisen worden al onze werkzaamheden bepaald en uitgevoerd. Regelmatig informeren wij u over de stand van zaken en eventuele bijzonderheden.

Tacteam Schoonmaakbedrijf Emmen staat voor een prima kwaliteit van oplevering en eerlijke tarieven, in combinatie met een milieuvriendelijke en veilige werkwijze.