Waarom terrasreiniging?

Bestratingen hebben het veelal zwaar te verduren. Naast invloeden van het weer, industrie, mossen en algen, wordt er ook op gelopen en vaak zelfs met auto's over gereden.

Reiniging met koud of heet water onder hoge druk en een roundcleaner geeft een schoon en verzorgd aanzicht. Ook voorkomt het met name overmatige slijtage en gladheid.

Wij reinigen alle soorten bestratingen en houtwerk, zoals parkeerplaatsen, opritten, woningterrassen, stadsvloeren, dorpspleinen, voetpaden, betonvloeren en vlonders.

terrasreiniging emmen

Hoe gaan we te werk?

Uw bestrating wordt intensief gereinigd met water onder hoge druk. Afhankelijk van het type vervuiling behandelen wij na met bijvoorbeeld een mos- en algenverwijderaar.

Bij ernstige vervuiling door olie, benzine of diesel, maken wij gebruik van milieuvriendelijke ontvetters. Vervolgens wordt gereinigd met heet water (stoom) onder hoge druk.

Tacteam levert maatwerk facilitaire dienstverlening. Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking, een inschatting van het werk en een vrijblijvende offerte.