Over Tacteam

Gestart in 2014 met uitsluitend schoonmaak hebben wij in de loop der jaren ons aanbod uitgebreid met diverse aanverwante diensten. Hiermee zijn wij in staat om onze klanten compleet te ontzorgen op het gebied van schoonmaak en onderhoud.

Doelstelling

Onze doelstelling is het creëren en behouden van een schone, nette en gezonde werk- of leefomgeving. Bovendien kunnen wij ervoor zorgen dat uw kernactiviteiten niet verstoord worden door allerlei facilitaire zaken. Hierbij houdt u zelf echter altijd de regie in handen.

Werkwijze

Als geboren en nuchtere Drenten maken we het liever niet te ingewikkeld. U bepaalt de eisen en wensen. Wij luisteren, adviseren en voeren uit. Wij zijn blij met u als klant en dat laten we graag merken. Uw tevredenheid is onze maatstaf. Niets meer en niets minder.

Team

Drijvende krachten achter Tacteam zijn Rohn Ettekoven en Jacqueline Ettekoven. Naast ons team van allround professionals werken wij nauw samen met freelance specialisten en collega-bedrijven. Hierdoor is geen enkele opdracht voor ons te groot of te complex.

Klanten Reviews

Meer Informatie?

Wilt u weten welke mogelijkheden wij bieden voor uw specifieke situatie? U kunt ons bellen op werkdagen tussen 08:30 en 18:00 uur of e-mailen. Graag maken wij ook een afspraak met u voor een vrijblijvende kennismaking en inventarisatie bij u op locatie.