Tacteam Schoonmaakbedrijf Emmen

Eén vast aanspreekpunt, prima kwaliteit van oplevering, eerlijke tarieven en een maatwerk oplossing voor al uw schoonmaak en onderhoud. Ons doel is om een totaalpakket aan schoonmaakdiensten te bieden, voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers, met een scherp oog voor detail, veiligheid en het milieu.

Tacteam voelt zich nauw betrokken bij maatschappelijke zaken zoals onderwijs, sport en welzijn voor ouderen. Wij sponsoren onder andere het Terra College in Emmen en voetbalclub FC Emmen door middel van advertising. Verder bieden wij particulieren van 65 jaar en ouder 25% korting op al onze werkzaamheden.


Werken bij Tacteam

Bij Tacteam werken allround schoonmakers, die bereid en in staat zijn om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren. Voor een aantal diensten is het noodzakelijk om in het bezit te zijn van een VCA en/of vakdiploma schoonmaak. Eventuele vacatures maken wij kenbaar via onze Facebook- en Twitterpagina.

Milieubewustzijn

Iets mooi, schoon en fris maken lukt niet altijd met alleen maar water. Wij maken echter zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke en milieuvriendelijke producten. Chloor en oplosmiddelen vermijden we. Bij ernstige vervuiling of specialistische reiniging maken wij gebruik van middelen die uitsluitend aangrijpen op het te reinigen oppervlak.

Transport is een grote milieuvervuiler. Daarom gebruiken wij uitsluitend middelen en materialen van Nederlandse en Duitse producenten. Hierbij kiezen we indien mogelijk voor schoonmaakmiddelen met navulverpakking en materialen die herbruikbaar zijn, zoals wasbare doekjes.

Veiligheid

Boven alles staat vanzelfsprekend de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en iedereen in hun omgeving. Voor aanvang van iedere opdracht zorgen wij er voor dat hun welzijn op geen enkele wijze in gevaar wordt gebracht.

Schoonmakers komen bijna overal in een kantoor, bedrijfspand of woning. Daarom moeten onze medewerkers uiterst betrouwbaar zijn. Op verzoek van u als klant kunnen wij voor iedere medewerker een VOG-verklaring (Verklaring Omtrent het Gedrag) aanleveren.

Kwaliteit

Kwaliteit is een subjectief begrip. Diverse elementen van schoonmaak zijn natuurlijk meetbaar volgens bepaalde normen, maar uiteindelijk bepaalt u als opdrachtgever of wij de door u gewenste kwaliteit geleverd hebben.

Tacteam streeft altijd naar langdurige samenwerkingen. Natuurlijk met onze klanten, maar ook met onze medewerkers, leveranciers en partners. Op die wijze brengen we gezamenlijk de kwaliteit naar het hoogste niveau.

schoonmaak emmen