Wat levert schoonmaak u op?

Schoonmaak en onderhoud leveren meestal meer op dan ze kosten. U investeert hiermee namelijk in de levensduur van uw bezittingen, zoals meubilair, sanitair, vloeren, glas, kozijnen, gevel en bestrating.

Bovendien maakt u met een schoon en fris kantoor, winkelpand of bedrijfspand een uitstekende indruk op klanten of bezoekers. Commercieel gezien zijn schoonmaak en onderhoud absoluut onmisbaar.

Maar de belangrijkste motivatie is misschien nog wel dat een schone, nette en gezonde omgeving de juiste omstandigheid biedt om prettig te kunnen werken, leren, presteren, verblijven of wonen.

schoonmaakdiensten emmen

Wat kan Tacteam voor u doen?

Als zakelijke opdrachtgever kunt u ons inschakelen voor al uw voorkomende schoonmaakwerk. Om u zoveel mogelijk te ontzorgen bieden wij daarnaast een aantal extra facilitaire diensten.

Reguliere schoonmaak

's Morgens binnenkomen in een schone en frisse ruimte geeft veel positieve energie. Voor bezoekers vormt het een uitstekend visitekaartje. Wij zorgen ervoor dat alles er elke dag tiptop uitziet.

Specialistische reiniging

Zowel voor het aanzicht als het behoud van het materiaal is onderhoud noodzakelijk aan onder andere vloeren, ramen, kozijnen, gevel en terras. Voor elk materiaal hebben wij de juiste oplossing.

Opleveringsschoonmaak

De huur- of verkoopwaarde van vastgoed wordt grotendeels bepaald door de staat waarin het zich bevindt. Met een combinatie van diensten zorgen wij ervoor dat uw bezit zijn waarde ook uitstraalt.